top of page

Манай ресторан нь Япон улсын Миязаки мужаас Миязакигюү буюу хар үхрийн махыг албан ёсны эрхтэйгээр Монгол улсад импортлон нийтийн хоол үйлдвэрлэл болон үйлчилгээний салбарт хамгийн өндөр стандартыг нэвтрүүлэхээр зорин ажиллаж байна.

9981.jpg

Миязакигюү буюу хар үхрийг дунджаар 30 сар хүртэл нь онцгой арчилгаа, тусгай идэш, тэжээлээр өсгөж үржүүлдэг. Миязакигюү үхрийг улаан буудай, будаа, эрдэнэ шиш, арвай болон бусад үр тарианаас бүрдсэн нарийн хооллолтоор дэмждэг бөгөөд энэ нь бидний гантиг гэж нэрлэдэг өндөр чанартай өөх, махны агууламж бүхий үхрийн махыг бий болгодог юм. Миязаки A5 Вагюу үхрийн мах нь дэлхийн хамгийн шилдэг, тансаг үхрийн махны брэндүүдийн нэг бөгөөд Японы А5 зэрэглэлийн Миязаки Вагюу махны хамгийн гол шинж нь цасан ширхэг шиг нарийн хээ, гантиг мэт /алагласан/ байдлаараа дэлхийд алдартай юм. Миязаки Вагюу нь цөцгийн тос шиг зөөлөн бүтэцтэй бөгөөд дээд зэрэглэлийн уг үхрийн махыг амтлан идэх боломжийг манай “Вагюу Ресторан”-ы зүгээс үйлчлүүлэгч та бүхэндээ олгож байна.

Вагюү үхрийн махны гарц, махны чанараар тодорхойлох нь:

menu enkhee's version_compressed.-9.png
img-d-21.jpg
bottom of page